In september naar het Pure Noorden

Schone lucht, heel veel ruimte en felgekleurde natuur

Last minute op vakantie naar een bestemming waar je meer dieren en natuur tegenkomt dan mensen? Reis vanaf september met ons mee naar onze corona-proof bestemmingen in het Pure Noorden! De valleien van Schotland, de fjorden van Noorwegen en de bossen van Finland wachten op je. 

Nu Noorwegen, Finland en Schotland hun reisadviezen aangepast hebben, brengen wij jou met veel liefde en passie naar deze ongerepte bestemmingen. Bekijk onze bestemmingen en neem contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Wil je naar Schotland of Zuid-Noorwegen? Dan adviseren we je om naar onze eigen auto-rondreizen te kijken. Voor een rondreis door Noord-Scandinavië maken we gebruik van beschikbare lijndiensten.

Neem contact met ons op

Geen zorgen: we zijn er voor je

En maak je geen zorgen. Als reisorganisatie zijn we er voor jou. Als er iets op je bestemming gebeurt, helpen we je op een veilige manier terug naar huis te komen. Heb je vragen of opmerkingen? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar. 

 

Mis de nazomer in het Pure Noorden niet!

De nazomer en herfst van Schotland, Noorwegen en Finland zijn fantastisch. De natuur kleurt dieprood, -geel en -oranje. Dieren komen tot leven, het bos staat vol paddenstoelen, bessen en kruiden en de temperatuur is perfect om te hiken en te mountainbiken. Een extra voordeel is dat het in dit seizoen minder regent én het nog rustiger is. Need we say more?